Waarom Executive Flight? 2017-08-11T13:26:05+01:00

WAAROM EXECUTIVE FLIGHT?

Executive Flight helpt u bij de aanschaf, deeleigendom, lease of huur van uw privévliegtuigU wilt zich graag oriënteren om alle mogelijkheden, de kosten en alle opties transparant op een rijtje te krijgen. U bent zich bewust van de complexiteit en de risico’s en beseft dat een onafhankelijke, goed ingevoerde partij met een jarenlange ervaring toegevoegde waarde heeft om de beste optie voor de laagste prijs voor u te uit de markt te halen en te verwezenlijken.

Executive Flight helpt u graag als geheel onafhankelijk dienstverlener op basis van een open book calculatie. Door onze know-howmarktkennis en internationale relatienetwerk stellen wij u in staat om op een professionele manier een vliegtuig te selecteren, acquireren en operationeel in de lucht te brengen tegen zo laag mogelijke kosten. Graag wijzen wij u er in dit verband op dat wij bij Executive Flight niet “just pilots” zijn, maar net als u gepokte en gemazelde MKB ondernemers die je om een boodschap kunt sturen! Executive Flight kent de weg in het internationale luchtvaartwereldje (EU/VS) en weet waar de beste deals te halen zijn.
Wilt u meer weten over de inzet van een privé vliegtuig voor uw bedrijf? Neem dan contact op.

VESTIGINGEN

Het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven. De vluchten worden uitgevoerd vanuit de grensgebieden in Duitsland, België en Frankrijk.

Onze klanten bieden wij op diverse manieren de mogelijkheid veel geld te besparen, afhankelijk van hun locatie en beschikbaarheid. Als u meer wilt weten omtrent kostenbesparingen zonder concessies te doen aan kwaliteit, comfort of veiligheid, klik dan hier.

DE VOORDELEN VAN EXECUTIVE FLIGHT

ONAFHANKELIJK

Wij werken uitsluitend in opdracht van de klant, niet gebonden aan leveranciers of een vloot die moet renderen.

ERVARING

Jarenlange ervaring en relatienetwerk om in deze complexe markt voor u de beste deal te maken.

LAGE KOSTEN

“Ryanair” business model. Focus op lage overheadkosten zonder dat dit ten koste gaat van veiligheid of kwaliteit.

ONTZORGING

Wij zijn zeer customer focussed en realiseren uw project van A tot Z. Ontzorging zonder de controle te verliezen.

EXPERTISE

Een zeer gemotiveerd team van luchtvaart enthousiasten met goede commerciële en project-management skills.

HET BEDRIJF

EF is opgericht in 2000 door Henry Blommers. De onderneming is geboren uit frustratie over de zeer hoge prijzen van zakenvluchten en vliegopleidingen en de talrijke vlieg restricties in Nederland. Onze missie is het betaalbaar maken van zakelijke privévluchten en vliegopleidingen voor onze klanten. Ons voorbeeld is Ryanair dat erin geslaagd is om (vrijwel zelfstandig) de markt open te breken met een nieuw concept dat de ticketkosten in de hele markt aanmerkelijk heeft verlaagd. Ons doel is hetzelfde te bereiken in de aircharter- en in de flight training markt.

Ons business model is uniek in Nederland: ExecutiveFlight besteedt alle vlootoperaties uit bij diverse partners in de ons omringende landen met een veel lager kostenniveau dan in NL.

  • Nederlandse zakenreizigers uit het MKB rijden in 1-2 uur naar het regionale vliegveld waar het gekozen vliegtuig is gebaseerd. De locaties zijn zo gekozen dat ze vrijwel altijd filevrij en via de snelweg bereikbaar zijn. Ook kan men voor “positioneren” kiezen waarbij het vliegtuig de klant ophaalt op het dichtstbijzijnde regionale vliegveld. Dit zorgt voor extra comfort tegen een bescheiden meerprijs. Het is voor zakenreizigers echter ook mogelijk om zich (tegen meerprijs) op te laten halen op het dichtstbijzijnde vliegveld. De vliegkosten worden zo veel mogelijk netto doorbelast. Gevlogen wordt er met zakentoestellen die eigendom zijn van bedrijven of vermogende particulieren met een lage gebruiksfrequentie. Alleen de variabele kosten worden aan ons doorbelast waarbij we opmerken dat de grootste kostenpost van eender welk vliegbedrijf bestaat uit “downtime”. Dit is de tijd dat het vliegtuig in de hangar staat terwijl de kosten gewoon doorlopen. Bedrijven als Ryanair moeten het van besparingen op deze post hebben om hun lage tarieven te realiseren en scoren daarom ongelofelijk hoog op dit onderdeel. U begrijpt dus hoe wij in staat zijn om dit zeer betaalbaar alternatief te bieden.
  • Nederlandse studenten die de vliegopleiding volgen rijden in 1-2 uur met de trein of de auto naar onze locaties. Dit is een vergelijkbare afstand die de meesten ook in Nederland moeten afleggen naar de meest gebruikte trainingsvelden zoals Lelystad en Groningen. Uiteraard is er betaalbare huisvesting beschikbaar (short term rental of B&B) in een vriendelijke omgeving voor een dag/weekend (PPL) of voor de duur van een volledige verkeersvliegersopleiding. (ATPL)
    Internationale studenten profiteren van het feit dat alle faciliteiten gelegen zijn op belangrijke discount airline vliegvelden. Boek je tickets vooruit en land bij ons voor de deur vanuit heel Europa voor 30,- euro!

ExecutiveFlight voert alle vluchten en opleidingen zelf uit om zo de kwaliteit en de consistentie te kunnen waarborgen. Voor deze diensten hanteren wij de normale Nederlandse tarieven. Het resultaat is een perfecte, maar zeer betaalbare vlucht of pilotenopleiding!

WIST U DAT

Executive Flight ook vliegtrainingen geeft? Bezoek eens de website van vliegtraining.nl voor meer informatie.

HET TEAM

Ing. Henry Blommers

EASA certified Commercial pilot, FII, IRI and CRI
Type rated on TBM aircraft
-CEO of Executive Flight
-Flight instructor for all courses.
-Theoretical instructor for all courses
-Pilot for charterflights
 
 

Marc Dunias

EASA certified Commercial pilot on multi engine and single engine aircraft.
FI and FI Night
-Operations manager
-Student manager
-Flight instructor for PPL and Night Qualifications
-Theoretical instructor for all courses
-Pilot for charterflights

 

Ir. Roeland vd Spek

EASA certified Commercial pilot on multi engine and single engine aircraft.
FAA certified on single aircraft for private operations.
-Cirrus aircraft expert
-Expert in aviation meteorology
-Flight instructor for PPL
-Theoretical instructor for all courses
-Pilot for charterflights

Kimberley Doets

EASA and FAA certified Commercial pilot on multi engine and single engine aircraft.
FI and FI Night
-Expert in conversions of foreign licenses
-Flight instructor for PPL, CPL, Aerobatics and Night Qualification
-Theoretical instructor for PPL
-Pilot for charterflights

Ramon van Gorkum

Instrument rated private pilot.
-Theoretical instructor for all courses
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Neem contact op