Loading...
Waarom prive vliegtuig kopen? 2017-09-20T14:43:24+01:00

PRIVÉVLIEGTUIG KOPEN

Waarom een privévliegtuig kopen? U huurt regelmatig een vliegtuig en vliegt stiekem 150+ uur per jaar ofwel 75.000 Km met diverse operators. Dit bevalt u matig omdat u vaak zakelijke rondreizen plant met enige night stops en ook graag eens aansluitend een week(end)je stoom afblaast in uw tweede huis in Zuid-Europa. Hierdoor ontstaan veel “empty legs”. Dit komt omdat het huurvliegtuig druk bezet is en moet renderen voor de operator zodat het vaak leeg terug gaat en ook weer leeg heen moet om u daarna weer op te halen. De kosten verdubbelen zo en rijzen de pan uit. En u vindt het vervelend om niet altijd de beschikking te hebben over een eigen privévliegtuig, net wanneer u dat nodig hebt…En telkens weer die rompslomp met brokers en operators om een kist te vinden voor een goede prijs en weer uit te leggen hoe u het hebben wilt… Met een eigen toestel heeft u echt totale vrijheid van handelen en maximale service en efficiëntie! Uiteraard zijn ook alle jaarlijkse vaste en variabele kosten voor u.

Een bijkomend voordeel is dat ExecutveFlight in staat is om de lege uren door te verhuren aan andere gegadigden, wellicht zelfs uit uw eigen netwerk zodat u de kosten van deze exercitie drastisch kunt beperken, mocht u daar prijs op stellen.

Diverse motivaties dus om de aankoop van een privé vliegtuig in overweging te nemen.

Menu

Neem contact op

VERSCHILLEN KOPEN MET DEELEIGENDOM OF HUREN

Het grote verschil tussen kopen met deeleigendom is dat deeleigendom een hybride tussenoplossing is met slechts 50-10% van de benodigde investering. Dit geldt voor deeleigendom met één tot vier andere eigenaren. Dit betekent dat u dus wel rekening dient te houden met de reisplannen van de overige eigenaren. Reizen kunnen dus ook niet te lang duren tot maximaal enkele dagen tot een week afhankelijk van de bezettingsgraad.

Het huren van een privévliegtuig is een actie zonder verplichtingen of investeringen. De uurprijs is beduidend hoger per vlucht en de beschikbaarheid kan niet altijd gegarandeerd worden. Voor totale vrijheid kiest u voor het kopen van een privévliegtuig. Hierbij behaalt u maximale efficiëntie.

Vaak is het niet zomaar even een keuze tussen kopen, deeleigendom of huren. Deze keuze verschilt per case. Vandaar dat wij drie cases voor u hebben uitgelicht. Bekijk hieronder de case over een privévliegtuig kopen. De cases over deeleigendom en huren vindt u hier.

Ga naar deeleigendom
Ga naar huren
Bekijk de koop case